NEW! IN DEPTH BRAND DAYS  |  Branding in three days

based in Amsterdam. Specialized in minimalism, elegant brand design for heart aligned entrepeneurs.

Branding studio

Begin your story

Bekijk aanbod

Een branding vormt het hart van je bedrijf. Het laat de essentie zien van wie je bent en zorgt ervoor dat jij een betekenisvolle verbinding maakt met je droomklanten. Door te  kijken naar het verhaal achter je bedrijf zorgen we er samen voor dat jij je gaat onderscheiden met een authentieke branding. Als branding expert ben ik er voor je om jouw unieke missie en visie te vertalen naar een consistent merk.

Authentic brand design

See all services

Soul based branding program

In-Depth brand days

The real deal program

In zes weken ontdekken wij samen wat jou authentiek maakt en vertalen dit naar een branding die hiermee in lijn ligt. We komen
tot de kern van wie je bent en creëren een ijzersterke basis waarin jouw dromen, missie
en visie helder zijn.

Tijdens dit programma bouwen we eerst aan de basis en creëren een sterke merkidentiteit, daarnaast begeleid ik jou intensief met het implementeren van je branding aan de hand van wekelijkse 1:1 calls. Dit houdt in het Soul based branding program + implementatie.

lees meer

lees meer

lees meer

Pakketten

In dit drie maanden durende programma pakken we jouw bedrijf van binnen tot buiten aan. Zowel online als offline creëren we een look en feel waar niemand meer omheen kan. Van branding tot website tot fotografie. The total package!

Branding 

Branding + implementation

Branding + website + fotoshoot

De afgelopen jaren heb ik ervaren hoe belangrijk het is om dicht bij je hart te blijven en naar je intuïtie te luisteren. Het brengt je naar de meest mooie plekken, brengt je in contact met jezelf en trekt zo de mooiste dingen aan. Het is zo waardevol om die verbinding met jezelf te hebben om zo ook de verbinding met anderen aan te gaan.  Ondernemen vanuit mijn gevoel is dus mijn rode draad voor het ondernemerschap. Steeds opnieuw keer ik terug naar mijn kernwaarden en waar ik voor sta. 

A soulful approach to entrepreneurship

Lees meer over mij

I help female enterpreneurs bringing the brand of their dreams to life. By crafting authentic brand identities for visionaries, dreamers, and heart aligned enterpreneurs. To reach the hearts of people.

Latest projects

SEE ALL CASES

Wij hebben Marloes ingeschakeld voor het ontwerpen van onze website. Hierin voelde zij heel goed aan wat onze voorkeur voor stijl en sfeer is, wat we wilden uitstralen, welke klant we wilden aanspreken, welk kleurgebruik hier goed op aansluit en welke vormgeving er goed bij past. De communicatie verliep soepel en vlot. Marloes durft haar mening te geven en kan goed adviseren bij het maken van keuzes. Wij zijn kritisch en ook daar kon Marloes goed mee omgaan, ze stopte pas wanneer we tevreden waren. Al met al heeft het een prachtig resultaat opgeleverd waar we ontzettend trots op zijn! Dank je wel Marloes voor je toewijding en professionaliteit.


Jella & Bo   -  Interieurstudio Aire

Ik heb Marloes van Moon Concept gevraagd om de branding van Bambu Living te vernieuwen. Haar werk bestond o.a. uit het aanpassen van ons logo, het uitdenken van de nieuwe kleuren en typografie. Op basis van onze missie en strategie heeft ze een geweldig nieuwe branding neergezet die helemaal in lijn is met het merk. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Daarnaast heeft ze ook nog meegeholpen met de art direction voor een shoot van onze nieuwe collectie. Ik zou Marloes van Moon Concept iedereen aanraden.


Judith  - Bambu Living

De samenwerking in ons proces voor een nieuwe huisstijl met Marloes verliep heel fijn en vlot. Marloes voelde ons en onze wensen goed aan en heeft hiervan een prachtige vertaling gemaakt in de nieuwe huisstijl voor Maan Photography. Het hele proces was erg leuk om samen te doen, het resultaat is precies zoals we gehoopt hadden en Marloes is een heel fijn en warm mens om mee samen te werken. Kortom echt een aanrader als je een huisstijl zoekt die precies uitstraalt wie je bent en waar je voor staat


Danielle - Maan Photography

Marloes heeft echt waanzinnig werk geleverd! Ik wist totaal niet wat ik wilde maar zij wist aan de hand van ons gesprek en een door mij ingevulde vragenlijst heel snel tot mijn kerneigenschappen te komen en daar mijn branding omheen te bouwen. Ze is super goed bereikbaar en een heel fijn mens om mee samen te werken door haar open persoonlijkheid!


Rianne - Rianne Groenhart Photography

Super fijne samenwerking gehad (en zeker ook in de toekomst) met Marloes! Naast haar perfecte inleving voor mijn persoonlijke wensen en visie voor mijn winkel is ze flexibel, doel gericht en ondersteunend in elk opzicht. Met haar originele creativiteit heb ik al grote stappen gemaakt in het creëren van mijn huisstijl en heeft ze zichzelf onmisbaar gemaakt voor de volgende stappen!


Jasmijn - Following Lucy

De samenwerking in ons proces voor een nieuwe huisstijl met Marloes verliep heel fijn en vlot. Marloes voelde ons en onze wensen goed aan en heeft hiervan een prachtige vertaling gemaakt in de nieuwe huisstijl voor Maan Photography. Het hele proces was erg leuk om samen te doen, het resultaat is precies zoals we gehoopt hadden en Marloes is een heel fijn en warm mens om mee samen te werken. Kortom echt een aanrader als je een huisstijl zoekt die precies uitstraalt wie je bent en waar je voor staat


Danielle - Maan Photography

Zo fijn samengewerkt met deze lieverd! Vanaf het eerste telefoongesprek voelde het meteen al zo oprecht en goed. Marloes luisterde enorm goed naar mijn wensen, maar ook naar mij als persoon. Hierdoor had zij binnen no-time een fantastisch logo voor mij ontworpen en de bijbehorende huisstijl maakte dit helemaal af. Zo blij mee! Onwijs bedankt, Marloes!


Nikita - Nikita van der Haven

Lovely words from clients