Moon Concept is a branding studio in Amsterdam. Specialized in minimalism, elegant brand design for heart aligned female entrepeneurs.

BRANDCASE

Pauline heeft een holistische bewustzijnsplatform waar anderen de vraag stelt: ‘wat wil jij?’. Voor Pauline mocht ik haar website maken met haar doel om taboes en patronen te doorbreken en het aanleren van nieuwe coping.  

Een diepe buiging voor Marloes die mijn website tot stand heeft gebracht. Het is helemaal Pauline, en geloof me dat is knap. Toen ik besloot mijn hart volledig te volgen, werd het hoog tijd dat mijn website met mij mee ging shiften. Marloes voelde direct als de juiste persoon hiervoor te vragen. Zij heeft mijn visie, mijn stijl en mijn aanbod, vertaald naar een prachtige website. Het was een onwijs mooi natuurlijk proces waarin alles op z’n plek kwam. Magisch!

Marloes is zo’n fijn mens. Zij is oprecht geinteresseerd, verdiept zich in de mens achter de website alvorens zij gaat bouwen. Ze zag mij, mijn wensen en voelde mijn visie. Ze heeft onwijs goed met mij meegedacht, nam creatief initiatief en kwam met hele fijne adviezen. De keuze om van Wordpress naar Showit te gaan, was fantastisch.

Als ik door mijn website scrol, voel ik; trots, passie, kracht & diepe dankbaarheid. Marloes heeft mijn bewustzijnsplatform gebouwd. De plek die mijn authentieke zelf representeert. Mijn basis. Een veilige, vertrouwde plek waar andere vrouwen uit het hoofd durven gaan en naar het hart kunnen luisteren. Mijn website staat nu helemaal in lijn met mijn ik. Lieve Marloes, dankjewel. Je bent een kanjer en ik zou je aan iedereen aanraden.

lovely words

- Pauline VAN DER GULIK

Let's work together!

Laten we jouw dromen en visie omzetten naar een merk dat jouw essentie omvat en connect met jouw doelgroep

GEt in touch