Mijn missie is jouw dromen tot leven te laten komen. Om schoonheid te creëren waar niemand meer omheen kan en waarmee je jouw droomklanten aantrekt. Als branding expert ben ik er voor je om jouw authentieke missie en visie te vertalen naar een consistent merk. Ik geloof in een doordacht en ijzersterk design. 

Bij mij kun je rekenen op een persoonlijk traject waarin we met elkaar de diepte in gaan. Geen oppervlakkig gedoe, verbinding op gevoelsniveau.

Moon Concept is a branding studio in Amsterdam. Specialized in minimalism, elegant brand design for heart aligned female entrepeneurs.

About Moon Concept

I turn feelings into visuals

Kijkend naar het verhaal achter jouw bedrijf zorgen we er samen voor dat jij je gaat onderscheiden met een authentieke branding. Ik ga voor de perfecte balans tussen strategie en intuïtief designen. Een visuele identiteit die aansluit bij jouw visie en bedrijf. Maar bovenal passend bij jou! Jij bent het kloppend hart van jouw bedrijf. Persoonlijke verbinding is voor mij essentieel. Door samen de verbinding op te zoeken komen we tot de kern van je bedrijf. 

ABOUT THE STUDIO

We're all about authenticity

Authentic brand design for modern visionairies like you. By revisiting the foundation of your brand, I remove all of the nonessentials, and refine it down to it's essence.

Let's meet

In een periode van verlies, overspannenheid en een laag energieniveau besloot ik dingen anders te gaan doen.
Ik gooide het roer om door de jeugdpsychiatrie achter me te laten en mij om te laten scholen tot grafisch vormgever. Ik ging voor de dromen die ik stiekem al vanaf kleins af aan had; creatief bezig zijn en op een dieper niveau in verbinding zijn met anderen. 

Ik werk vanuit mijn eigen authenticiteit. Zodra je acties afstemt op je eigen waarden, verandert je hele energie. Dit weerspiegelt ook de manier waarop ik leef: vanuit flow en mijn intuïtie als leidraad! Door te dromen
door te durven
door te zijn

Bekijk mijn aanbod

De afgelopen jaren heb ik ervaren hoe belangrijk het is om dicht bij je hart te blijven en naar je intuïtie te luisteren. Het brengt je naar de meest mooie plekken, brengt je in contact met jezelf en trekt zo de mooiste dingen aan. Het is zo waardevol om die verbinding met jezelf te hebben om zo ook de verbinding met anderen aan te gaan. 

Ondernemen vanuit mijn gevoel is dus mijn rode draad voor het ondernemerschap. Steeds opnieuw keer ik terug naar mijn kernwaarden en waar ik voor sta. Zo maak ik keuzes die mij leiden naar verdere groei en mij brengen tot waar ik echt wil zijn. Dit doe ik door steeds opnieuw terug te keren naar mijn essentie. Dit is precies wat ik ook voor jou wil doen tijdens mijn trajecten.

Mijn energie en enthousiasme zul je zien en voelen!                              
                                                                     

High-end quality

I stand for

Authenticity

Minimalism

Connection

Soul based designs

De samenwerking in ons proces voor een nieuwe huisstijl met Marloes verliep heel fijn en vlot. Marloes voelde ons en onze wensen goed aan en heeft hiervan een prachtige vertaling gemaakt in de nieuwe huisstijl voor Maan Photography. Het hele proces was erg leuk om samen te doen, het resultaat is precies zoals we gehoopt hadden en Marloes is een heel fijn en warm mens om mee samen te werken. Kortom echt een aanrader als je een huisstijl zoekt die precies uitstraalt wie je bent en waar je voor staat.


Danielle - Maan Photography

Ze begrijpt gewoon gelijk wat je merk nodig heeft. Super fijne communicatie en een hele leuke samenwerking. Ik zoek naar iemand die ons merk naar een hoger niveau kan brengen en ik ben zo blij dat dit met Moon Concept is gelukt! Wij zijn net begonnen met onze samenwerking en dit is het begin van een langdurige werkrelatie! Als ik iemand vertrouw met ons merk is het Moon Concept. Nauwkeurig, inspirerend, kalm, lief, uniek en zo onwijs veel talent in wat ze ontwerpt!


Fabienne - Rosmolino Jewellery

Na goed vergelijken overtuigde Marloes mij met haar heldere aanpak, pakketten en persoonlijkheid om met haar in zee te gaan. Ik koos voor het full branding en website pakket. Vond de korte lijntjes erg prettig en dat ik gedurende het ontwerpproces steeds werd meegenomen. Zo werd het echt een gezamenlijk 'kindje', want ze heeft mijn wensen en ideeën goed vertaald en gecombineerd met haar visie. Ben heel erg blij met het eindresultaat!


Jonne - Blinkend Beeld

Lovely words from clients